Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk een week voor aanvang,

Les data
Eerstvolgende seizoen is van 2 sept t/m 5 dec ’24.
Er zijn geen lessen op 18 t/m 24 sept en 28 t/m 31 okt ’24.

Lesdagen en tijden
Maandagavond, 19:30u – 22:00u, beginners
Dinsdagavond, 19:30u – 22:00u, gevorderden
Woensdagavond, 19:30u – 22:00u, gevorderden
Donderdagavond, 19:30u – 22:00u, beginners

Inhoudelijk
Bij de tekenlessen ligt de nadruk op het natuurgetrouw weergeven van een onderwerp. Suus laat door middel van een helder stappenplan en meerdere demonstraties zien hoe u op praktische en verrassende wijze tot mooie resultaten komt.

Tijdens de 12 weken durende cursus worden er 2 tot 3 technische oefeningen gegeven, deze omvatten meerdere lessen. U kunt in uw eigen tempo tekenen en bent u (eerder) klaar dan kunt u een eigen idee gaan proberen geïnspireerd op de technische oefening.

Elk cursusseizoen is verschillend, we werken in het najaar naast zwart-wit ook in kleur, met verschillende tekenmaterialen. De cursus op de maandag- en donderdagavonden behandelt zachte materialen als krijtsoorten en houtskool. De onderwerpen zijn divers, zoals dier, landschap of een voorwerp. De tekenlessen op dinsdag- en woensdagavonden hebben als onderwerp: Emotie in Portret. Hierbij is de keuze van het tekenmateriaal vrij en is ervaring met portretleer en tekentechnieken gewenst.

Er wordt les gegeven aan maximaal 8 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor individuele begeleiding. De cursussen zijn voor volwassenen, 18 jaar en ouder. De groepsdynamiek zorgt voor veel kennisoverdracht aangezien iedere deelnemer een andere hoeveelheid ervaring met tekenen heeft. Na afloop van een les is er een korte bespreking, er worden dan veel waardevolle tips gedeeld.

Kosten
Het cursusgeld voor deze cursus van 12 lessen van 2,5 uur is 363,- euro incl. 21% BTW. De benodigde tekenmaterialen dient u zelf aan te schaffen, u ontvangt een materialenlijst.

Locatie
Ruilstraat 32B, Rotterdam.

Inschrijven
Het inschrijf-window is reeds gesloten, u kunt zich helaas niet meer inschrijven. Wilt u op de hoogte zijn zodra inschrijven weer mogelijk is voor volgende cursussen, email dan naar ikwil@lesbijsuus.nl o.v.v. mailinglist met daarbij uw emailadres.

TIP 1: een digitale tekenles kunt u het hele jaar afnemen, zie menubalk bij Tekenles Online voor verdere info.

TIP 2: Een middag van een tekenworkshop met het onderwerp: gorilla Bokito” kan gepland worden zodra u een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen heeft samengesteld, zie het menubalk bij Workshops voor verdere info.

Algemene voorwaarden
Inschrijvingen worden naar binnenkomst behandeld mits met compleet met alle gevraagde gegevens. Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst kon worden. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het cursusgeld verschuldigd. Het cursusgeld dient volledig voorafgaand aan de cursus voldaan te zijn en overgemaakt te zijn binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Annuleren van deelname brengt kosten met zich mee. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus of workshop en nadat de cursus of workshop gestart is. Bij restitutie wordt 20% van het cursusgeld ingehouden aan administratiekosten en in het geval dat er nog geen betalingsverkeer was, 20% van het cursusgeld in rekening gebracht. Het cursusgeld wordt jaarlijks in juli met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Lessen inhalen is niet mogelijk omdat er wekelijks een andere en volgende les zal zijn. In overleg kan er gekeken worden of het bijwonen van een les op een andere cursusdag mogelijk is, mits daar plaats beschikbaar is en mits dit dezelfde les betreft. Les data van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt er gezocht naar een alternatief of verplaatsing naar een ander moment als dat mogelijk is. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden, op Instagram graag #lesbijsuus of @lesbijsuus vermelden. Een cursus of workshop vindt doorgang onder voorbehoud van minimaal 6 en maximaal 8 inschrijvingen per cursus of workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus of workshop opnieuw in te schrijven. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is. Voor degenen die in voorafgaande jaren les bij Suus hebben gehad kan het voorkomen dat zij een technische oefening reeds gedaan hebben. Mocht dit een probleem zijn dan zal hiervoor een alternatief gezocht worden.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!